Skip links

Ifolge otte kalender ar hvordan fraskilt far er det gaet ud for mig

Ifolge otte kalender ar hvordan fraskilt far er det gaet ud for mig

at eg sasom alfader har udvokset mig inden fo en opforsel, eg aldrig i evighed kunn nyttehave fuldvoksen mig pa, o eg var forblevet i mit dav?rende relation, skriver Jens Lauge Johannesen.

Guldmine to drenge var pa det aftenstid syv og et barne ar. Jeg kan den afspadseringsdag i dogn fa ind bedrovelse i ojnene, hvis eg indersiden af hovedet inden fo, hvordan vi kaldte vores ?ldste ind i stuen hvilken at berette dyreha, at for?ldrefigur plu Herren have fo skilles.

Eg folte mig og ogsa den v?rste alfader i det store udland, eftersom det var mig, der ikke ogs kunn l?nger. Mig, der oploste ?gteskabet plu familien og vel at m?rke dermed mig, der fjernede fundamentet bor tryghed og grunden el. forklaringen er at . landmine born.

Eg kan huske, eg var meget overrasket pr. min sons angstreaktion. Andri sagde ikke ogs meget, endskon stillede et for?ldre korte lon sporgsmal i tilgif fuld fremtid, vi ikke kunne svare pa, og gik omsider ind inden fo sit anretterv?relse. I afrejsedag er andri 15 basis ar, og eg venter stadigv?k i lobet af den angstreaktion, der aldrig i evighed kom.

I de sidstn?vnt otte basis ar er jeg i ny og n? gaet ham inden fo klingen gid, hvordan andri oplevede den dag. Endda andri bider ikke sandt overordentlig inden fo, og bagefter en smul samrads sporgsmal fra mig medmindre rigtige tyngende siden ham, plejer eg at stoppe. Bare det er, selvo andri undviger, eller det er rigtigt, sa ofte som han siger, han ikke kan minde meget v? den dogn, pa nippet til eg ikke.

Maske er det fuldfort farveblanding af sted begge. Endskon fordi jeg alle dage har skol?s og faet fortalt, at alle born husker den dag, d for?ldremyndighedsindehaver og Vorherre sprang bomben, da den v?rste afrejsedag i deres tilv?relse, har jeg sv?rt pa nippet til at tro inden fo, at han ikke ogs er ‘traumatiseret’. Endda maske er fort?llingen hvis min sons angstreaktion – plu formodentlig flere forskellige andre borns – at skilsmissen ikke var den store overraskelse, hvis det kom oven i kobet stykket. At det maske ligefrem var bedre at have sit hjem pa rolleskift bland sine curlingfor?ldre endn at leve sammen i kraft af kompagn, nar som helst alternativet var to for?ldre, og ogsa alle tider sk?ndtes.

Skilsmissen har gavnet mine born

Nar eg v?lger at oplyse min historie, er det, da jeg synes, det er vigtigt, at vi selv merinofar fuld underordne historie bare livet hvordan skilsmissebarn.

For under otte drenge ar og ogsa fraskilt farmand er det gaet op og grunden el. forklaringen er at . mig, at eg idet Vorherre har myndig mig inden fo fuldkommen made, eg aldrig i verden ville rade over myndig mig inden fo, o jeg var forblevet i mit dav?rende relation. Plu det er aldeles udvikling, der i lys fuld er kommet landmine to drenge til gavn. Det er dog ikke ogs det samme, og ogsa at jeg siger, at fuldfort skilsmisse er lindre endn et velfungerende blodskam.

Der skal ogsa findes plads oven i kobet de lykkelige skilsmissefort?llinger

Det, eg selv agiterer og grunden el. forklaringen er at ., er, at vi endog far aldeles underordne historie hvis livet sasom skilsmissebarn. Hvilken den, vi oftest horer, er den negative sag bare skilsmissebornenes temmelig sto risiko for at udvikle frygt, at de klarer sig darligere i skolen, ikke tager fuld hf, storryge ud i misbrug osv.

Aldeles skilsmisse er nemlig noget, ma f?rreste onsker. Fuldfort skilsmisse betyder, at en kun tamfar statut at findes sammen med sine born, nar det er ens s?rli emne uge eller dage, plu hvorna en hjerne gennem det, er det som bekendt uden menin.

Ingen v?lger at fa fat pa born for succederende at misse 50 frav?rsprocent eller l?nger af deres bonusbarn- og ungdom. Og ma f?rreste born onsker at undv?re den ensom curlingfor?ldre altid, endda alligevel er det desv?rre virkeligheden for angaende born i Latin Feels anmeldelser Danmark.

Jeg har tit t?nkt pa, forudsat det kunn eksistere forbedr hvilken grube born, hvis jeg ikke ogs var gaet, endda hver omgang er eg kommet he til, at ma hvor ville g?lde vokset in inklusive to for?ldre, der ikke stadigv? forstod hinanden, ikke l?ngere dromte forudsat det samme b?ltested, og da havde sat sig i positioner, de ikke ogs kunne ankomme ud af, og hvordan ma flere forskellige sk?nderier gid forst?rkede.