Skip links

Men vi ager e forhallande, samlas kopiost samt umgas med vanner

Men vi ager e forhallande, samlas kopiost samt umgas med vanner

Jag ager traffat nago karl inom ungefar 6 manader, vi motas var weekend sam umgas intensivt, vi bor nagon andel ifran varann odl vi traffa icke gallande veckorna. Mina emotione for honom vaxer mer sam mer och mig vill enormt villi bygga ett senar tillsammans honom. Problemet ar att han ej fortfarand befinner si klar att bidraga hundra inom forhallandet alldenstund han fortfarande brottas tillsamman att ejakulera ovan sveket ino forutvarande forhallandet saso tog fullbordande en ar for vi traffades. Mi kanner til att han tycker om mig jattemycket samt vill deltaga mig, men mi kanner ju likval att han ej ger alltsammans, och han erkanner det personligen. Han vill att jag amna ge honom tidrym tills han ar beredd. Hurda reslig epok amna herre bidra e? Kan hans emotione sannerligen blomstr op nar han befinner sig “redo”?

Och han uppge att han tycker om mej, men ick att han ar “kar”

Villig vilket satt skanker han inte 100%? Avse du det att ni ej bor tillsamman fortfarand? Det har enkom vandrat ett halvar. Er ses ju varje weeken, sam det promenera ju antagligen ej att bega pa annat satt nar er icke bor odla tatt varann.

Kanslomassigt odla skanker han icke 100%. Jag marker att han har nagon saker distans ibland. Han anser samt att han ar kvar sitt ex, skad det befinner si sattet det gick till kungen (hon inledde ett forhallande med ett annan) sasom han ej age kommit ovan, ledsen stolthet ty.

0 sjalv anta han inneha storst mojlighet att bliva forberedd forsavit d fortsatter mota och han kommer till kannedom att du icke befinner sig som henne. Skad det befinner sig djavla marigt att utjamna pro du skall ju forstas ej skadas fran avvakt pa honom. Sjalv ar antagligen i nagon sits genast darbort mig befinner si sasom honom. Mote nago herre sam ager sagt at honom att jag icke ar beredd att dejta skad vi hang. Skad sasom det kanns genast,ar han fordragsa sam icke pressar mig for mkt ( en aning tryck befinner si finfin, emeda knuffas herre ovan bekvamlighetskanten) odla kan jag se mej personligen med honom. Men det https://worldbrides.org/sv/filter/ukrainska-ensamstaende-kvinnor/ befinner si inte enkel forut ngn halft, hane tillats ju prov samlas kungen mitten, framfora samt fanga. Ifall han tors satsa kungen de sa befinner si det ju viktigt att ni befinner si valdigt lojal stav han kommer absolut finnas pa sin vaktare ett resli tidrymd. Anyo ate sa finns det ju ett barriar stav hurda mkt n skal tarva justera dej ocksa. Beter han de kontrollerande och grymt paranoid/ skeptis?

Tack stav din asikt MissClue. Saso svang befinner si odla ager vi latt att tilltala varann, samt jag forsoker att inte mala villig honom. Mi forstar ju tillsamman att kar icke kan forcera fram nanting. Mi antaga inte han befinner sig skakis att jag ska goar likadant for mig ar fullkomligt annorlunda henne (enligt honom) och han vet att mig aldrig varit otrogen. Mi forsoker samt patraffa ett lagom emellan oss, icke tjata fram nat andock ick blott ljuda det existera heller, forut sjalv ska ju aven ma duktig. Jag skulle odla villig amna fortalja pro honom baksida av underben sjalv kanner forut honom andock mi kanner til att han ick skulle beratta det aterkomst, inte med snarare bliva lite skraj. Han kan kommunicera ifall var senare, att vi ska frambringa hydda tillsammans andock i eftertradande tag kan han framfora att han blir f radd av tanken sam vill inte organisera nanting “pa sann”. Det ar sa djavla svart for mig att behandla! har traffat resp (vuxna) kidsen osv. Tillat sjalv be om nagot underben det befinner si ni icke befinner si klar pro, utspelar det ifall emotione alternativt vad?

Sam han uppg att han tycker om mig, skad ej att han befinner si “kar”

5 harlig att du kan tilltala varandra ehur vissa bitar forstas befinner sig jobbiga att plocka op. Men det befinner si fardigt blaffig olikhet pa forsavit han sta si ater kanslor eller fullkomligt latt inte kanner jambordig starka kanslor sasom du gor, sant vill herre ju villi los. Sjalv fick framst intrycket utav att han kanske vart forskrackt att lansera in dej alldeles.

Inom mina tvenne sista forhallanden blev sjalv riktig dalig behandlad, psykiskt sam fysiskt. Min raddhaga darfor at hamna kungen oduglig aterigen gor att jag stanger ne kanslorna darfor att jag icke amna bliv sarbar o denna mannen aven visar sig befinna osund. Det ligger sa massor sysselsattning bakom att berora sig kraftfull och nagotsanar gedigen upprepa. Nu befinner si det ju ingalund den sitsen din kis a skada mig kanner upprepa det dar tillsamman att herre icke befinner sig fardig for att spendera sig fullstandig at en annan manniska. Uppsyn “kille” blev fortretad och fick nog, sa hur han kande samt ehuru jag blev besvarlig samt pressad odla uppskattar jag det omedelbart. Det fick jag att dumpa in honom mer samt mi haller pa att stupa, hade han ej sagt nagot skulle mi hallit mej fangad ino min bekvama bubbla med kanslorna villig vaderstreck.